Partnerajánlatok

Karneváli ajánlataink

 Utazzon kényelmesen és ismerje meg az Adria két legjobb karneválját, Velence és Rijeka! Pompás velencei maszkok között sétálhat ebben az elvarázsolt szépségű városban. Másnap átadhatja magát a "laza" karneváli hangulatnak. Minden teljesen más, és mégis oly közel!!

Utazás: légkondicionált autóbusszal (WC, videó).
Szükséges útiokmány: érvényes személyi igazolvány vagy útlevél.
Szállás: 2 éjszaka Velence környéki 3*-os szállodában
Ellátás (krt): 2 félpanzió (kontintetális reggeli és menüvacsora).
Fel- és leszállási lehetőség: Budapest (Blaha Lujza tér és BAH-csomópont), Székesfehérvár, Siófok, Balatonboglár, Nagykanizsa.


Időpontok2018.február 9-11.

Program
1.nap: Aquileia
Indulás reggel 6 órakor Budapestről, Olaszországba lépve, megállunk Aquileiaba, mely város, az ókorban a Római Birodalom leg­je­len­tő­sebb települései közé tartozott, majd a korai ke­resz­tény­ség egyik bástyája volt. A bazilika és a környéke az vi­lág­örök­ség része. Szállás és vacsora Velence környékén.

2.nap: Velencei Karnevál
Reggeli után egész napos kirándulás Velencébe. Áthajózva Velencébe (hajó jegy ára kb.30 EUR), rövid séta alkalmával megtekintjük a Szt. Márk teret, Sóhajok hídját, a Dodge Palotát és természetesen a kihagyhatatlan Rialtót. A nap többi részében, mindenki eldöntheti, hogy a napot a lagúnák és maszkok kavalkádjában tölti el, vagy - helyszíni felár ellenében -  áthajózik a nyugalmasabb szigetekre, Muranora és Buranora. Murano szigetén megtekinthető az üveggyár,  Burano szigetén pedig a csipkekészités mesterei és szines házaik láthatóak.  Karneváli hangulatban gyönyörködjünk a hosszú Canale Grande mentén álló paloták szépségében! Vacsora a szálláshelyen.

3.nap: Rijekai Karnevál 
Reggeli után indulunk Rijekaba, hogy mi is bekapcsolódjunk az élénk karneváli forgatagba, mely a város nyolc különböző pontján zajlik. Ismerkedés a világ minden tájáról érkezett részvevő, több mint 100 csoport, zenés, csillogó felvonulásával, bemutató programjával és csodálatos maszkjaikkal. Késő délután hazaindulás. Érkezés Budapestre éjfél körül. KÉT VÁROS - KÉT KARNEVÁL 3 nap/2 éj 
Időpont          Részvételi díj 
Ft/fő félpanzióval
Előfoglalási ár
2017.10.27-ig
2018.február 9-11. 44 900 39 900


Felárak és belépők
Üdülőhelyi díj: 
1500 Ftfő/2 éj 
Velencei hajójegy a helyszínen: 30 EUR/fő
Egyágyas felár: 8 500 Ft/fő


Minimum létszám: 35 fő. Figyelem: társítási lehetőség 2-3 ágyas szobákban!
A részvételi díj tartalmazza: az autóbuszos utazást, a szállást félpanzióval, a programokat, magyar nyelvű idegenvezető költségeit, a városbelépőt Punta Sabbioni-ba.
A részvételi díj nem tartalmazza: a baleset-, betegség- és poggyászbiztosítást , az útlemondási biztosítást (1,3%), üdülőhelyi díjat, belépőket, a velencei hajójegyet, a foglalási díjat 12 év felett (1.500 Ft/fő).

 

 

 

 

Lépjen kapcsolatba velünk!


Iratkozzon fel hírlevelünkre