Partnerajánlatok

Nápoly - Városlátogatás november 14-18

 

NÁPOLY
VÁROSLÁTOGATÁS PROGRAMOKKAL
NOVEMBER 14-18 (5 NAP / 4 ÉJSZAKA)

 

Részvételi díj

89 990 Ft/ fő

Nápoly történelme egészen a bronzkorig vezethető vissza, így a Föld egyik legősibb folyamatosan lakott településeként tartjuk számon. Ez a város büszkélkedhet a legnagyobb óvárossal szerte Európában, és több történelmi temploma van, mint a világ bármely más városának...

Program:

  1. nap: elutazás közvetlen járattal Budapestről Nápolyba.Buszos városnézés, majd transzfer a szállodához. A csomagok elhelyezése után közös, vezetett séta Nápolyban(régi történelmi városközponttól egészen a partig).
  2. nap:Reggeli után szabadprogram vagy egész napos fakultatív program (14 990 Ft/fő min. 15 főtől) az Amalfi-partra(Positano-Amalfi-Ravello).
  3. nap: Reggeli után szabadprogram vagy egész napos Pompei és Vezúv fakultatív program (13 990 Ft/fő min. 15 főtől).
  4. nap:Reggeli után szabadprogram vagy egész napos fakultatív kirándulás (kb. 85 EUR, helyszínen fizetendő min. 8 főtől) Capri szigetére.
  5. nap: reggeli után szabadprogram, majd a menetrend függvényében transzfer a repülőtérre.

 

A feltüntetett árak Ft/fő, repülővel,3*-os szállodai elhelyezéssel Nápolyban, reggelis ellátással, kisméretű (35x20x20 cm) kézi poggyásszal, egy nagy (55x40x20cm) kézipoggyásszal és idegenvezetéssel értendőek.  A feltüntetett díjakon felül fizetendő: repülőtéri illeték 29 990 Ft/fő, sztornóbiztosítás 1%(a foglalási díj kivételével a teljes összegre számítandó), foglalási díj 500 Ft/fő,a belépők, a tömegközlekedési jegyek és fakultatív programok. Igény esetén utasbiztosítás köthető.

 

 

 

Lépjen kapcsolatba velünk!


Iratkozzon fel hírlevelünkre