Partnerajánlatok

 

Szilveszter Toszkánában
Szakadjon el a nagyvárosok zajos nyüzsgésétől és töltse velünk az év utolsó napjait Toszkána középkori hangulatot örző, és karácsonyi fényben úszó kisvárosaiban. A hideg télben töltődjön fel a termálfürdők városában, sátáljon velünk a reneszánsz pompában tündöklő Firenzében és köszöntse az új évet Itália szívében!


Utazás: légkondicionált autóbusszal (WC, videó).
Szállás3 éj szálloda*** Montecatini Termeben.
A standard 3 csillagos szállodák Montecatini Terme városában a központ közelében találhatóak. A szállodák pontos nevét és leírását az aktuális indulás előtt egy héttel adjuk meg. 
Szobák: 2 ágy (pótágyazható), fürdőszoba, a szobák nagy része balkonos és TV-vel felszerelt
Szolgáltatások: étterem, a szállodák nagy részében bár, recepció
Ellátás (krt): kontinentális reggeli, felár ellenében félpanzió és szilveszteri gálavacsora.
Fel- és leszállási lehetőség: Ingyenes- Budapest (Blaha Lujza tér és BAH csomópont), Székesfehérvár, Siófok, Balatonboglár, Nagykanizsa.


Időpontok2017.12.30-2018. 01.02.  (szombat- kedd)  4 nap/3 éjProgram

1.nap: Budapest- Montecatini Terme 
Elutazás Budapestről a kora reggeli órákban. Folyamatos utazás Szlovénián keresztül Olaszországba, útközben rövid pihenőkkel. Érkezés Montecatinibe az esti órákban. 

2. nap:  Firenze 
Reggeli után után elindulunk Toszkána „fővárosába”, Firenzébe. (Helyi idegenvezető és közlekedés díja: 10 EUR/fő). Gyalogos városnézés a Világörökség részét képező történelmi városközpontban, ahol  többek között megnézzük a Santa Croce templomot Michelangelo sírjával, a Dómot és a híres Ponte Vecchio-t is. A délutáni órákban szabadidő. A városnézés után az Uffizi képtár remekműveit csodálhatják meg (Ár: 9.100,-Ft/fő- a részvételi szándékot foglaláskor előre kérjük jelezni, fizetni a helyszínen kell) vagy idegenvezetőnnkkel tarthatnak egy nagyobb sétára és megnéhetik az Arno- folyó másik oldalán, a Ponte Vecchio közelében található reneszánsz Pitti palota rusztikus kövekből emelt épületét, melynek méretei lenyűgözőek. Sétálhatnak a palotát kiegészítő Boboli kertben, mely az olasz reneszánsz kertek egyik kiemelkedő példája. Az Uffizi látogatás és a palota-séta befejeztével szabadidő, amikor egyénileg fedezhetik fel a várost. 
Montecatiniba való visszaérkezést követően a szilveszteri mulatságig pihenhetnek a szállodában vagy egy rövid romantikus sétát tehetnek Montecatini Terme ünnepi díszbe öltözött városkájában. Az óév búcsúztatása este veszi kezdetét, a szilveszteri gálavacsorára és zenés új év köszöntő programra a szállodában kerül sor. Utasaink az éjféli, újév köszöntő pezsgőre irodánk vendégei! Az óév búcsúztató koccintás után sétálhatunk az ilyenkor nyüzsgő belvárosban és elvegyülhetünk az utcák éjjeli zenés forgatagában is. 

3. nap: San Gimignano- Siena
Reggeli után szabadidő vagy egész napos fakultatív kirándulás a toszkán vidéken. (Ár: 40 EUR/fő- ajándék borkóstolóval). Mai utunk elsőként a tornyok városaként nevezett San Gimignano-ba vezet. Megnézzük többek között az egyik, mai napig is látogatható lakótornyot, a katedrálist, a városházát és sétálunk az óváros varázslatos terein is. A program után egy közeli farmon megkóstolunk párat a helyi finom borokból. Ezek után Siena-ba, Toszkána gótikus gyöngyszemébe látogatunk el. Felkeressük a híres kagyló alakú főteret a Piazza del Campo-t, a katedrálist, a világhírű városházát és a tér meghatározó tornyát, a Torre del Mangia-t is.  Szabadidő a városban, majd visszautazás a szálláshelyünkre. 

5. nap: Poggio a Caiano- Budapest

Reggeli után hazaindulás. Rövid megálló Poggio a Caiano településen, ahol az egyik legszebb és leghíresebb Medici Villa található. Sétálunk egyet a kastélyban és Világörökség részét képező villa csodálatos parkjában, majd továbbutazunk Budapestre. Érkezés a késő esti órákban.SZILVESZTER TOSZKÁNÁBAN   
4 nap/3  éj
Időpontok Előfoglalási ár  09.28-ig Ft/fő Részvételi díj 
Ft/fő
2017.12.30- 2018.01.02. 61 500  69 900
Felárak:
Vacsora felár: 13 900 Ft/fő
Szilveszteri gálavacsora ITALOKKAL (kötelező): 29 900 Ft/fő
Egyágyas felár: 11 900 Ft/fő
Üdülőhelyi díj: 1,5 EUR/fő/éj 

Kedvezmények: 

3.ágyon 12 évig: -10%  az alapárból


Felárak és belépők
Fakultatív programok (min. létszám: 25 fő):

- San Gimignano- Siena: 40 EUR/fő- ajándék borkóstolóval
-Uffizi képtár (előzetes jelentkezéssel, csak itthonról foglalva lehetséges): 9.100,-Ft/fő

Közlekedési költségek
- Firenze helyi idegenvezetés és közlekedési költség: 10 EUR/fő

Belépők összesen kb.: 23 EUR/fő
- Firenze/ Santa Croce templom: kb. 6 EUR/fő
- Firenze/ Székesegyház: ingyenes
- San Gimignano/ Bazilika: kb. 4 EUR/fő
- San Gimignano/ Régi városháza + lakótorony: kb. 7 EUR/fő
- Siena/ Dóm: kb. 6 EUR/fő
- Poggio a Caiano Medici Villa: ingyenes


Audio-guide: kb. 1,5- 2,5 EUR/fő/nap


Minimum létszám: 35 fő.
Figyelem:  Egyedülállóknak társítási lehetőség felár nélkül!

A részvételi díj tartalmazza: autóbuszos utazást, szállást reggelivel, magyar idegenvezetőt.
A részvételi díj nem tartalmazza: baleset-, betegség-, és poggyászbiztosítás díját, útlemondási díjat (1,3%), foglalási díjat (1500 Ft/fő 12 éven felül), az esetleges belépőket a helyszínen, valamint a felárakat és a helyszínen fizetendő idegenforgalmi adókat (kb.1,5 EUR/fő/nap).

Szükséges útiokmány: érvényes személyigazolvány vagy útlevél.

 

 

Lépjen kapcsolatba velünk!


Iratkozzon fel hírlevelünkre